O NAMA

Tvrtka Inen d.o.o. osnovana je 2002. godine. Osnovna joj je djelatnost projektiranje prometne željezničke infastrukture.

Inženjerska djelatnost u građevinarstvu skup je aktivnosti koje obavljamo u ime investitora za potrebe pripreme i provođenja, posebno građevina linijskog transporta.

Našim kupcima obično nudimo kompletnu uslugu u okviru ugovora, uključujući pružanje svih izjava, administrativnih odluka i pregovora s pogođenim vlasnicima zemljišta,širok spektar projekata na području željezničkog i cestovnog prometa, gradskog i prigradskog prijevoza, u područjima komunikacije, signalizacije i niskonaponske tehnologije, ekonomije i drugih područja.

Osnovne djelatnosti

  • Staze, ceste
  • Mostovi, tuneli, zidovi
  • Komunikacijska oprema
  • Sigurnosna oprema
  • Vučne struje
  • Jaka struja
  • Građevinske konstrukcije

 

Osnovne informacije

INEN d.o.o. za usluge i trgovinu
OIB: 95323097015
Adresa: Kopernikova 12, Zagreb
Telefon: 01 4616487
Telefaks: 01 4616533

Emir Akšamija:

“Današnji javni prijevoz projektiran je planiran i modeliran prije mnogo godina te nije dovoljno atraktivan putnicima, a karakterizira ga i nekoordinacija među prijevoznicima. Kako bi riješili problem prijevoza Grad Zagreb, Zagrebačka županija i Krapinsko-zagorska županija dali su izraditi Studiju koja je ukazala na opravdanost uvođenja integriranog prijevoza. Glavna okosnica integriranog prijevoza bila bi željeznica. Neki od benefita uvođenja integriranog prijevoza su: porast broja putnika, smanjenje subvencija prijevoza, zadovoljstvo putnika, očuvanje okoliša, smanjenje broja prometnih nesreća itd. Župan Kožić istaknu je kako je Zagrebačka županija spremna sufinancirat izradu projektne dokumentacije. Inače, Studija predviđa da će izrada projekte dokumentacije koštati 4,5 milijuna kuna, a zajednički bi je trebali financirati Grad Zagreb (60%), Zagrebačka županija (25%) te Krapinsko-zagorska županija (15%).”